Praktisch


 • chevron_rightOpeningsuren

  De mini-crèche is dagelijks geopend van 07.00u tot 18.00u.

  Tijdens weekends en op feestdagen zijn wij gesloten. Als de mini-crèche overgaat tot sluiting door jaarlijkse vakantie, brugdagen of sluitingsdagen wordt dit in december van het voorafgaand jaar meegedeeld aan de ouders.

 • chevron_rightInschrijven

  Bij het afsluiten van een overeenkomst worden de dagen van de week opgegeven wanneer het kind opgevangen wordt, we vragen u ook een korte vragenlijst in te vullen in het belang van het kind ( dieet, slaapgewoonte van het kind, ...). Buiten gereserveerde dagen kan opvang niet beloofd worden, extra opvang kan enkel als het schema van de crèche dit toelaat.

  U bevestigt uw inschrijving door een voorschot te betalen van € 100 die u later terugkrijgt wanneer uw kind naar de kleuterschool gaat. Dit bedrag dient op onze rekening gestort te worden, zolang deze som niet betaald is kan er geen plaats vrijgehouden worden. Bij annulatie zal het reserveringsgeld ingehouden worden als schadevergoeding. Komt uw oogappeltje enkele maanden later dan u gereserveerd had omdat u toch nog beslist om ouderschap of borstvoedingsverlof te nemen, betaald u toch de helft van het maandbedrag. Dit omdat de plaats vrij gehouden is en we niet zomaar kunnen opvullen. Een opvang kan vroegtijdig worden beëindigd, van de ouders wordt dan verwacht dat zij een vooropzeg van minimum een maand in acht nemen. Dit gebeurt met een aangetekende brief. De crèche kan een opvang ook schorsen of beëindigen wanneer de ouders het huishoudelijk reglement niet naleven.

  Neem contact op
 • chevron_rightLocatie

  Routebeschrijving